Autolla ja lentämättä maailman ympäri 2018 – Maailman kiertänyt auto esillä Matka & Caravan 2020 -messuilla

Autolla ja lentämättä maailman ympäri 2018 – Maailman kiertänyt auto esillä Matka & Caravan 2020 -messuilla

 

 

LEHDISTÖTIEDOTE 15.1.2020
NOOB Kustannus
Julkaisuvapaa heti

Voiko maailman ympäri ajaa autolla? Pääseekö valtamerten yli yhä laivoilla? Pitihän se selvittää. Näin tuumasi suomalainen pariskunta, hyppäsi itse kalustamaansa halpaan pakettiautoon, ja lähti yrittämään.

Tammikuussa 2019, yli 81 000 kilometriä ja 14 kuukautta myöhemmin, homma oli selvä ja kysymyksiin oli saatu vastauksia. Maailman ympäri voi kuin voikin ajaa autolla, ja meret pystyy ylittämään nykyäänkin lentämättä.

Maapallon kiertänyt pakettiauto on esillä Matka & Caravan 2020 -messujen (17.1. – 19.1.2020) osastolla 2b41 Messukeskuksen hallissa 2. Maailman ympäri autonsa kanssa kiertänyt Tomi Tölli on paikalla osastolla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 12 alkaen aina messujen sulkeutumiseen asti. Hän vastaa mielellään kysymyksiin ja kertoo lisää seikkailuistaan neljässäkymmenessäkahdessa matkan varrelle osuneessa maassa.

Tölli kirjoitti matkastaan kirjan Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä (Noob kustannus 2019). Kirjan voi ostaa mukaansa messuosastolta messutarjoushintaan.

Lisätietoja maailmanympärysseikkailusta voi lukea myös matkablogista osoitteessa www.havaintoja.com.

Lisätietoja antaa myös: Tomi Tölli – tomi (a) havaintoja.com